fartsbot kalkulator

Fotobokser i Norge

Fotobokser i Norge

Sist oppdatert: 21. april 2024

Takk for at du besøker vår nettside. Vennligst les vilkår og betingelser under på denne siden nøye da bruk av nettstedet innebærer at du godtar vilkårene som angis her.

Om fotobokser.no

Fotobokser.no er en nettside som omhandler informasjon, fakta og nyheter om fotobokser og tilhørende relaterte temaer som omfatter trafikkregler, fartsgrenser, bøtesatser m.m. Vi henviser til kilder som vi bruker der det er behov og nødvendig. Fotobokser.no er ikke ansvarlig om innhold på nettstedet ikke er komplett eller korrekt. Innhold som er innhentet fra andre kilder og som oppdateres er ikke vi ansvarlig for. Du bruker denne nettsiden «som den er» og på «som tilgjengelig» basis. Vi gir ingen garantier for at nettsidene vil være fri for unøyaktigheter og/eller feil.

Personvern

All personlig informasjon eller materiale som sendes til våre nettsteder er underlagt vår personvernerklæring

Informasjonskapsler

Dette nettstedet benytter seg av cookies, eller informasjonskapsler som det også heter. Les mer om hvordan og hvorfor vi bruker cookies her

Markedstiltak og affilierte partnere

Fotobokser har pr dags dato (21/04/2024) ingen markedstiltak, reklame, kjøpte bannere/lenker på nettsidene eller er en del affiliert nettverk.
Behandling og godkjenning for å vise annonser fra Google Adsense er under opprettelse.
Informasjon i denne bolken vil bli oppdatert når/hvis disse endringene trer i kraft. Søknad for å bli godkjent i Google Adsense program er sendt inn april 2023 – behandlingstid er ukjent.

Det samme gjelder også innhold/lenker fra affilierte partnere.

I alle artikler/undersider/knapper hvor markedstiltak, reklame, kjøpte bannere/lenker/affilierte lenker er i bruk så vil dette bli opplyst.

Tjener fotobokser.no penger på mitt besøk?

Fotobokser.no kan potensielt genere en lav sum med inntekt om du velger å trykker på noen av våre markedstiltak, reklamer, kjøpte bannere/lenker eller affilierte lenker.
Potensiell inntekt generert på dette nettstedet brukes i all hovedsak til å drift og vedlikehold av nettsiden eller til andre prosjekter som Nettsidegruppen eier.

Informasjon og innhold på vårt nettsted

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon og innhold på dette nettstedet ikke er korrekt eller komplett. Din tillit til innholdet på dette nettstedet er din personlige. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke eventuelle endringer i materialet og informasjonen som finnes på dette nettstedet.

Rettigheter og bruk tekst/innhold

Som besøkende på denne nettsiden har du lov til å surfe på nettstedet, gjengi utdrag i form av utskrift, nedlasting til en harddisk eller distribuere til andre individer. Dette kan kun gjøres dersom du ikke endrer innhold som er av opphavsrett, er beskyttet eller innehar andre rettigheter. Ingen gjengivelse av noen del av denne nettsiden kan selges eller distribueres for kommersielle formål, og skal heller ikke endres eller innarbeides i andre arbeider, publisering eller nettsider med mindre du henviser til de kilder som denne nettsiden også henviser til i sine kildehenvisninger.

Logoer, grafiske elementer, figurer og varemerker for tjenester som vises på dette nettstedet tilhører enten fotobokser.no eller de varemerker/instanser som vi referer/linker til selv.

fotobokser.no operer med kildehenvisninger der innhold er hentet fra andre nettsider/instanser.
Om du kopierer innhold fra fotobokser.no så må du henvise til de kildehenvisningene vi referer til og/eller oss.

Er du usikker, så ta kontakt med oss via våre kontaktsider.

Rettigheter og bruk bilder, logo og grafiske elementer

Alle bilder merket med Foto av: fotobokser.no, logo i header tilhører har fotobokser.no opphavsrett på og er skap/laget av eier av nettsiden og er beskyttet under Åndsverkloven av 2018.
Bruk av disse bildene/logo uten samtykke av fotograf (herunder eier av nettsiden fotobokser.no) vil kunne medføre erstatningskrav.

Bilder på denne nettsiden som brukes, men som ikke er tatt/skapt selv er hentet fra gratis ressurssider på nett og har også egen referanselenke til fotograf. I de fleste tilfeller bilder fra fotografer/brukere via unsplash.com.

Ønsker du å bruke noen av bildene vi har opphavsrett på så ta kontakt med oss via våre kontaktsider.


Linker til andre nettsteder

Linker og knapper du trykker på i vårt nettsted kan ta deg videre til andre nettsider og løsninger, herunder tredjepartsaktører eller aktuelle tjenester som vi ønsker å formidle ifbm affilierte partnere.
Disse lenkene kan bidra til å genere inntekt til eier bak fotobokser.no Lenker på denne siden som er «sponset» eller assosiert med affilierte vil merkes med informasjon.

Vi tar ikke ansvar for innholdet, nøyaktigheten eller funksjon til disse andre nettstedene vi lenker til. Utgående linker bruker vi i god tro og vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle endringer på nettstedene som vi linker til.
Vi anbefaler at du gjør deg godt kjent med og leser nøye gjennom personvern og andre juridiske merknader for alle andre nettsteder du besøker.

Garantier og ansvarsfraskrivelse

Din bruk av denne nettsiden er på eget ansvar.

Nettsidene leveres «som den er» og på «som tilgjengelig» basis. Vi gir ingen garantier for at nettsidene vil være fri for unøyaktigheter og/eller feil.

Fotobokser.no eller noen annen part involvert i å produsere eller levere denne nettsidens innhold skal ikke ha ansvar for å vedlikeholde informasjon og innhold, som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet eller til å levere alle rettelser, oppdateringer, eller utgivelser i forbindelse med dette. Materiale på dette nettstedet kan endres uten varsel.

Oppdateringer angående vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer og rettelser på informasjonen over. Vennligst kom tilbake til denne siden fra tid til annen for å gjennomgå disse og nye tilleggsopplysninger.